محل تبلیغات شما

فواید غذایی بادام زمینی چیست؟

بادام زمینی

بادام زمینی دارای مشخصات تغذیه ای قوی است. آنها منبع عالی پروتئین ، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی کلماتی هستند.بادام زمینی به اشکال مختلفی از جمله کباب شده ، نمکی ، روکش شکلات و به عنوان کره بادام زمینی به وجود می آید. انواع مختلفی از پروفایل های غذایی مختلف و فواید مختلف سلامتی دارند. در کنار مشخصات تغذیه ای سالم ، بادام زمینی یک غذای پر کالری است ، بنابراین وقتی از اعتدال لذت می برند ، بیشترین سلامتی را دارند.(1)

 

تجزیه مواد مغذی

بادام زمینی وقتی که به شکل خام باشد از سلامتی بیشتری برخوردار است. بادام زمینی منبع خوبی برای چربی های سالم ، پروتئین و فیبر است. آنها همچنین حاوی مقدار زیادی ویتامین پتاسیم ، فسفر ، منیزیم و B هستند. با وجود کالری زیاد ، بادام زمینی سرشار از مواد مغذی و کم کربوهیدرات است. طبق آمار وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ، 100 گرم بادام زمینی خام حاوی 567 کالری و مواد مغذی زیر در گرم (گرم) ، میلی گرم (میلی گرم) یا میکروگرم (میکروگرم) است:

  • پروتئین مغذی
  • کربوهیدرات
  • فیبر
  • شکر 25.8 گرم
  • 16.13 گرم
  • 8.5 گرم
  • 4.72 گرم
  • چربیهای اشباع نشده اشباع شده
  • چربی های اشباع نشده
  • 24.43 گرم چربی اشباع شده
  • 15.56 گرم
  • 6.28 گرم
  • پتاسیم مواد معدنی
  • فسفر
  • منیزیم
  • کلسیم
  • سدیم
  • اهن
  • روی 705 میلی گرم
  • 376 میلی گرم
  • 168 میلی گرم
  • 92 میلی گرم
  • میلی گرم
  • 4.58 میلی گرم
  • 3.27 میلی گرم
  • ویتامین B-3 (نیاسین)
  • ویتامین E (آلفا توکوفرول)
  • ویتامین B-1 (تیامین)
  • ویتامین B-6 (پیریدوکسین)
  • ریبوفلاوین (ویتامین B-2)
  • فولات (ویتامین B-9) 12.07 میلی گرم
  • 8.33 میلی گرم
  • 0.64 میلی گرم
  • 35/0 میلی گرم
  • 14/0 میلی گرم
  • 240 میکروگرم

مخلوط چربی های سالم ، پروتئین و فیبر موجود در بادام زمینی به این معنی است که آنها فواید تغذیه ای را ارائه می دهند و باعث می شوند تا فرد احساس طولانی تر کند. هنگامی که مردم آنها را با چیپس ، کراکر و سایر غذاهای ساده کربوهیدرات مقایسه می کنند ، بادام زمینی را به یک میان وعده سالم و سالم تبدیل می کند.

در زیر ، در مورد فواید مواد مغذی اصلی موجود در بادام زمینی صحبت می کنیم.

1. پروتئین

بادام زمینی منبع عالی پروتئین گیاهی است که 25.8 گرم در 100 گرم بادام زمینی یا تقریبا نیمی از نیازهای پروتئینی روزانه فرد را ارائه می دهد.میزان توصیه شده روزانه (RDA) برای پروتئین در بزرگسالان:

  • 46 گرم برای خانمها
  • 56 گرم برای آقایان

پروتئین برای ساخت و ترمیم سلول های بدن ضروری است. میزان پروتئین مورد نیاز فرد بسته به سن و میزان فعالیت آنها متفاوت است.

2. چربی های سالم

بادام زمینی حاوی چربی های سالم است که بخشی اساسی از یک رژیم غذایی مغذی است.اسیدهای چرب بخش اساسی هر رژیم غذایی هستند. بیشتر چربی های موجود در بادام زمینی اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده هستند که نوعی چربی سالم هستند.طبق گزارش انجمن قلب آمریکا (AHA) ، مصرف چربیهای اشباع نشده اشباع نشده و چربی های اشباع نشده به جای چربی های اشباع و ترانس می تواند سطح کلسترول خون فرد را بهبود بخشد. این به نوبه خود ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته را کاهش می دهد.مقدار کمی چربی اشباع در بادام زمینی نیز وجود دارد. چربی اشباع شده نسبت به اشباع نشده یا اشباع نشده اشباع شده از سلامتی کمتری برخوردار است. پزشکان بیش از حد چربی اشباع شده را با بیماری قلبی عروقی مرتبط می کنند. در نتیجه ، بهتر است بادام زمینی را در حد اعتدال بخورید تا از مزایای سلامتی مطلوب آنها استفاده کنید.

3. فیبر غذایی

بادام زمینی منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی است. آنها حاوی 8.5 گرم در 100 گرم است که تقریباً یک چهارم از مصرف فیبر توصیه شده برای مردان یا یک سوم برای ن است.دستورالعملهای فعلی رژیم غذایی برای آمریکایی ها توصیه می کند که بزرگسالان مقادیر زیر فیبر را در روز دریافت کنند:

  • 34 گرم برای آقایان
  • 28 گرم برای خانمها

فیبر یک ماده مغذی قلبی است. گزارش AHA که خوردن غذاهای سرشار از فیبر باعث افزایش سطح کلسترول خون می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی ، چاقی و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

 

کدام نوع از بادام زمینی از نظر سلامتی بیشتر است؟

بادام زمینی خام سالم ترین نوع است. کره بادام زمینی یک انتخاب عالی است ، یک پروفایل غذایی سالم و طیفی از فواید سلامتی را ارائه می دهد. در مورد فواید سلامتی کره بادام زمینی مطلع شوید.افراد همچنین می توانند بادام زمینی شور ، شور و شور بخرند. خوردن این نوع در حد متوسط ​​است ، گرچه مصرف زیاد سدیم با فشار خون بالا و بیماری قلبی در ارتباط است.

AHA حد ایده آل روزانه 1500 میلی گرم سدیم و بیش از 2300 میلی گرم سدیم - معادل 1 قاشق چایخوری نمک - به ویژه برای افرادی که فشار خون بالا دارند ، توصیه می کند. در صورت امکان ، بادام زمینی خام را با پوست متصل انتخاب کنید. پوست بادام زمینی حاوی آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها به محافظت از سلول های بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کنند. تولیدکنندگان معمولاً پوست را از بیشتر بادام زمینی بو داده شده یا نمکی جدا می کنند.افراد می توانند در طول روز بادام زمینی و کره بادام زمینی را به عنوان میان وعده به عنوان میان وعده میل کنند. در وعده های غذایی اصلی ، بادام زمینی به سالادها یا غذاهای تایلندی افزودنی فوق العاده ای می بخشد.

 

فواید سلامتی بادام زمینی

خوردن بادام زمینی ممکن است به مدیریت میزان قند خون کمک کند.خوردن بادام زمینی سه مزیت اصلی برای سلامتی دارد:

  • حمایت از سلامت قلب
  • حفظ وزن سالم
  • مدیریت قند خون

1. حمایت از سلامت قلب

بادام زمینی حاوی چربیهای اشباع نشده اشباع نشده و غیر اشباع نسبت به چربیهای اشباع شده است. این نسبت چربی باعث می شود بادام زمینی برای قلب بهتر از منابع چربی با نسبت بیشتری از چربیهای اشباع باشد.یک مطالعه در سال 2014 نشان داد که خوردن 46 گرم بادام زمینی یا کره بادام زمینی هر روز ممکن است سلامت قلب افراد مبتلا به دیابت را بهبود بخشد.

 

2. حفظ وزن سالم

از آنجا که بادام زمینی پر از چربی های سالم ، پروتئین و فیبر است ، یک میان وعده رضایت بخش را ایجاد می کنند. خوردن آنها با اعتدال ممکن است به فرد در حفظ وزن سالم کمک کند.تحقیقات نشان داد نی که آجیل می خورند ، از جمله بادام زمینی ، دو بار در هفته خطر کمی از افزایش وزن و چاقی بیش از 8 سال نسبت به نی که به ندرت آجیل می خورند ، داشتند.یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان داد که خوردن بادام زمینی و سایر آجیل ها ممکن است خطر چاقی فرد را در مدت 5 سال کاهش دهد.

 

3. بهبود حافظه و تمرکز 

همچنین طبق تحقیقات بدست آمده افرادی که صبحانه می خورند در یادآوری چیزی بهتر عمل می کنند . خوردن صبحانه به طور مرتب برای بدن و ذهن شما مفید است و می تواند در بهبود حافظه نقش به سزایی داشته باشد . 

فواید بادام زمینی

 

4. مدیریت میزان قند خون

بادام زمینی یک غذای عالی برای افراد مبتلا به دیابت یا خطر ابتلا به دیابت است. بادام زمینی از شاخص قند خون پایین (GI) برخوردار است ، به این معنی که باعث ایجاد سنبله های بزرگ در قند خون نمی شود.متخصصان تغذیه غذاهایی با GI 55 یا کمتر از غذاهای کم GI را می بینند ، و افرادی که دارای دستگاه گوارش بیش از 70 هستند غذاهای پر فشار خون هستند. بادام زمینی دارای نمره GI 23 است و آنها را به عنوان غذای کم GI تبدیل می کند. درباره مقیاس GI بیشتر بدانید.بادام زمینی به کنترل میزان قند خون کمک می کند زیرا از نظر کربوهیدرات نسبتاً کم اما دارای پروتئین ، چربی و فیبر هستند. فیبر فرآیندهای هضم را کند می کند و باعث می شود آزادتر انرژی حاصل شود و پروتئین برای تجزیه بیشتر از کربوهیدرات های ساده طول می کشد.

تحقیقات نشان می دهد که کره بادام زمینی ممکن است با ارتقاء کامل ، حفظ حجم عضلات و حفظ طولانی مدت کاهش وزن از برنامه کاهش وزن شما سود ببرد. خوردن کره بادام زمینی یا بادام زمینی ممکن است به ن مبتلا به چاقی و دیابت نوع 2 بالاتر کمک کند تا قند خون خود را کنترل کنند.

 

5. چربی موجود در بادام زمینی

بادام زمینی پرچرب است.در واقع ، آنها به عنوان دانه های روغنی طبقه بندی می شوند. بخش زیادی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می شود.میزان چربی بین 44-56 ranges است و عمدتا از چربی های تک و چند اشباع نشده تشکیل شده است ، که بیشتر آنها از اسیدهای اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.(2)

 

خطرات بادام زمینی

بادام زمینی حاوی پروتئین هایی به نام آراچین و اراچین است. برخی از افراد به این پروتئین ها به شدت حساسیت دارند. برای این افراد ، بادام زمینی می تواند یک واکنش آلرژیک خطرناک برای زندگی ایجاد کند.از آنجا که بادام زمینی دارای کالری بالایی است ، خوردن آنها در اعتدال به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل ، معقول است. مصرف زیاد کالری ممکن است منجر به افزایش وزن شود. این درست است بدون توجه به این که آیا غذاهایی که کالری از آنها دریافت می کنند مغذی هستند یا خیر.

بادام زمینی شور ، شور به دلیل دارا بودن سدیم زیاد ممکن است از بادام زمینی خام از سلامتی کمتری برخوردار باشد. به گفته این ، اگر افراد آنها را در حد اعتدال مصرف كنند ، می توانند از آنها به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم و متعادل لذت ببرند.

برای مزایای مطلوب سلامتی آنها ، بادام زمینی خام را با پوست روی آن انتخاب کنید. بادام زمینی خام که پوست آن وجود دارد ، دارای آنتی اکسیدان های محافظت کننده در سلول است.

بادام زمینی سرخ شده و نمکی سرشار از سدیم است که متخصصان بهداشت به بیماری های قلبی پیوند می دهند. گفتنی است ، خوردن بادام زمینی شور ، شور ، به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل ، اشکالی ندارد.

مانند بیشتر غذاها ، مهمترین نکته برای لذت بردن از بادام زمینی خوردن آنها در اعتدال به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و دارای کالری است.

 

 

 

 

 

 

بهترین غذاها برای سلامتی قلب کدامند؟

درباره ورزش و اینکه چگونه شروع کنیم باید بدانیم

فواید غذایی بادام زمینی چیست؟

زمینی ,بادام ,، ,های ,اشباع ,چربی ,بادام زمینی ,اشباع نشده ,چربی های ,به عنوان ,می کنند ,خوردن بادام زمینی ,بادام زمینی دارای ,بادام زمینیبادام زمینی ,سلامتی کمتری برخوردار

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Lana Del Rey