محل تبلیغات شما

روغن نارگیل خرد شده برای چه چیزی مناسب است؟

 

  • چگونه ساخته شده است
  • کاهش وزن
  • مزایای دیگر
  • اسید لوریک
  • نحوه استفاده از آن
  • ایمنی و عوارض جانبی


بررسی اجمالی
روغن نارگیل یک چربی فوق العاده سالم است.

سرشار از چندین اسید چرب با زنجیره متوسط ​​است که می تواند تأثیرات قدرتمندی بر متابولیسم شما بگذارد.

روغن نارگیل تکه تکه شده از روغن نارگیل تهیه شده و عمدتاً از دو اسید چرب با زنجیره متوسط ​​تشکیل شده است.

به عنوان روغن نارگیل به بازار عرضه شده است که می تواند به صورت مایع در یخچال بماند.

این یک بررسی دقیق از روغن نارگیل تکه تکه شده و اثرات سلامتی آن است.

روغن نارگیل تکه تکه چیست؟
روغن نارگیل فراکنده روغنی است که از روغن معمولی نارگیل تهیه شده است.

هر دو روغن نارگیل منظم و تکه تکه شده منابع بسیار خوبی از تری گلیسیریدهای با زنجیره متوسط ​​(MCTs) هستند و اسیدهای چرب حاوی 6 تا 12 اتم کربن را تأمین می کنند.

با این حال ، ترکیب اسیدهای چرب آنها بسیار متفاوت است.

در حالی که اسید چرب اصلی روغن نارگیل اسید لوریک 12 کربنی (C12) است ، بیشتر یا تمام این اسید چرب از روغن نارگیل تکه تکه شده خارج شده است.

اسیدهای چرب زنجیره بلند موجود در روغن نارگیل نیز از بین رفته اند.

بنابراین ، اسیدهای چرب اصلی زنجیره متوسط ​​(MCFAs) در روغن نارگیل تکه تکه شده عبارتند از:

C8: اسید کاپریلیک یا اسید اکتانویک
C10: اسید capric یا اسید دكانونیك
MCFA ها متفاوت از سایر چربی ها متابولیزه می شوند.

آنها مستقیماً از دستگاه گوارش به کبد منتقل می شوند ، جایی که ممکن است از آنها به عنوان منبع سریع انرژی استفاده شود. آنها همچنین می توانند به اجسام کتون تبدیل شوند ، این ترکیباتی هستند که ممکن است در افراد مبتلا به صرع اثر درمانی داشته باشند (1 منبع مورد اعتماد).

بهترین غذاها برای سلامتی قلب کدامند؟

درباره ورزش و اینکه چگونه شروع کنیم باید بدانیم

فواید غذایی بادام زمینی چیست؟

نارگیل ,روغن ,تکه ,اسید ,، ,زنجیره ,روغن نارگیل ,تکه تکه ,تکه شده ,نارگیل تکه ,اسیدهای چرب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

رایحه ذکرمعبود* ذکر و دعا *